Каталог товарів

Закваска для голландського сиру, 5шт по 1г

Артикул: 34639
Немає на складі
В наявності
0,00 грн
156,00 грн
+
Способи доставки

  Нова пошта до відділення (за тарифами перевізника) 

  Нова пошта до двері, кур'єром (за тарифами перевізника) 

 
Способи оплати
  • Онлайн-оплата карткою Visa або Mastercard через WayForPay
  • Оплата при отриманні товару (накладений платіж або кур'єру)
  • Безготівкова оплата (IBAN) - оплатіть на рахунком бед ПДВ
Опис
Закваска для Голландського сиру Генезис1. 10 літрів молока нагріваємо до температури 75С, охолоджуємо до 37- 38С.2. Додаємо 1 пакетик мезофильной закваски Голландський сир, перемішуємо і залишаємо на 30 хвилин.3. Додаємо фермент: рідкого ферменту 6 мл (вміст 2 ч. ложки, або 1 ковпачка від флакона). сухого ферменту - 110 частина пакетика (на кінчику чайної ложки) розчиняємо в 2 ст. ложках холодної кипяченої води,4. Перемішуємо 3 хвилини і залишаємо для сквашування на 60минут5. Ріжемо згусток на кубики 10 - 15 мм і залишаємо на 5 хвилин.6. Вимішуємо 5 хвилин, залишаємо на 5 хвилин.7. Вимішуємо 10 хвилин, відбираємо 10 сироватки.8. Вимішуємо 10 хвилин, залишаємо на 3 хвилини.9. Відбираємо 30 сироватки.10. Додаємо 1 літр гарячої води (не більше 45 - 50С), вимішуємо 10 хвилин.11. Зливаємо частина сироватки.12. Вибираємо сир у форму під шаром сироватки.13. Ставимо сир під прес на 30 хвилин. Поступово збільшуємо тиск для того щоб не запресувати сироватку в сир.14. Перевертаємо сир, збільшуємо тиск і пресуємо ще 40 хвилин.15. Перевертаємо і пресуємо 6 - 8год.16. Дістаємо сир з форми і кладемо в розсіл. Розсіл: 1 літр води - 200 грам солі. Солимо сир 12 - 24 год.17. Дістаємо сир з розсолу, обсушуємо 2 - 3 дні. Температура в приміщенні повинна бути не більше 22С.18. Покриваємо сир парафіном або воском. Ставимо на дозрівання на 2 - 6 місяців при температурі від 8 - 12С.
Відгуки
Поки немає відгуків
Написати відгук
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Рекомендовані товари
Швидке замовлення
Швидке замовлення
Швидке замовлення